kiosk-ff kiosk-chrome
Jídelníček na 26.06.2017 - Pondělí
Oběd1 -- Hlavní -- Polévka zeleninový boršč (1,7,9), tvarohové noky s jahodovou omáčkou a smetanou (1,7), ovoce
Oběd 2 -- Hlavní -- Polévka zeleninový boršč (1,7,9), králík po čínsku, čínské nudle, ledový salát (1,9), ovoce
Svačina -- Hlavní -- Celozrnná bageta Corn, sýr Lučina, zelenina, čaj (1,6,7,11)
Jídelníček na 27.06.2017 - Úterý
Oběd1 -- Hlavní -- Polévka rajská s kapáním (1,3,7), rybí filé na másle, bramborová kaše, zelný salát s kukuřicí (4,7)
Oběd 2 -- Hlavní -- Polévka rajská s kapáním (1,3,7), zeleninový salát s masem Gyros, zálivka, pečivo (1,7)
Svačina -- Hlavní -- Obilné kuličky s kakaem, mléko (1,7)
Jídelníček na 28.06.2017 - Středa
Oběd1 -- Hlavní -- Polévka kuřecí s těstovinou (1,9), vepřové na kmíně, dušená rýže, okurkový salát (1)
Oběd 2 -- Hlavní -- Polévka kuřecí s těstovinou (1,9), brambory zapečené se špenátem, okurkový salát (7)
Svačina -- Hlavní -- Chléb, rybí pomazánka, zeleninna , čaj (1,4,7)
Jídelníček na 29.06.2017 - Čtvrtek
Oběd1 -- Hlavní -- Polévka zeleninová s kroupami (1,9), špagety s masovo-rajčatovou omáčkou (1,7), ovoce
Oběd 2 -- Hlavní -- Polévka zeleninová s kroupami (1,9), topinka s masovou směsí a sýrem (1,7,9), ovoce
Svačina -- Hlavní -- Makový závin , kakao, ovoce (1,3,7)
Jídelníček na 30.06.2017 - Pátek
Oběd1 -- Hlavní -- Polévka z červené čočky (1,9), smažený kuřecí řízek, v. brambor, zeleninová přízdoba (1,3,7)
Jídelníček na 03.07.2017 - Pondělí
Oběd1 -- Hlavní -- Polévka pohanková (1,9), znojemská hovězí pečeně, dušená rýže, rajčatový salát (1)
Jídelníček na 04.07.2017 - Úterý
Oběd1 -- Hlavní -- Polévka zeleninová s bulgurem (1,9), sekaná pečeně, v. brambor, zelný salát s koprem (1,3,7)
Jídelníček na 05.07.2017 - Středa
Oběd1 -- Hlavní -- STÁTNÍ SVÁTEK
Jídelníček na 06.07.2017 - Čtvrtek
Oběd1 -- Hlavní -- STÁTNÍ SVÁTEK
Jídelníček na 07.07.2017 - Pátek
Oběd1 -- Hlavní -- Polévka kmínová s vejci (1,3,9), segedínský guláš, houskový knedlík, ovoce (1,3,7)
iCanteen verze 2.13.26 | 2017-06-24 02:01:34 | © Z-WARE 2003-2017