středa 02.04.2025
Oběd 1
Kuřecí vývar s masem a nudlemi Francouzské brambory se zelným salátem.
Oběd 2
Kuřecí vývar s masem a nudlemi Kuřecí závitek s jarní nádivkou, vařeným bramborem a zeleninovou přízdobou
Oběd 3
Kuřecí vývar s masem a nudlemi Celerový salát s vejci, jarní cibulkou a rozpečenou bagetou.
Oběd OS4
Francouzské brambory se zelným salátem.
Oběd OS5
Kuřecí závitek s jarní nádivkou, vařeným bramborem a zeleninovou přízdobou
Oběd OS6
Celerový salát s vejci, jarní cibulkou a rozpečenou bagetou.
čtvrtek 03.04.2025
Oběd 1
Čočková s párkem. Slovenské halušky se slaninou a kysaným zelím.
Oběd 2
Čočková s párkem. Smažený sýr s bramborem a domácí tatarkou.
Oběd 3
Čočková s párkem. Ledový salát s rajčatovou tapenádou, marinovanou mozzarellou a pečivem
Oběd OS4
Slovenské halušky se slaninou a kysaným zelím.
Oběd OS5
Smažený sýr s bramborem a domácí tatarkou.
Oběd OS6
Ledový salát s rajčatovou tapenádou, marinovanou mozzarellou a pečivem
pátek 04.04.2025
Oběd 1
Boršč Pštrosí vejce s bramborovou kaší a švestkovým kompotem
Oběd 2
Boršč Segedínský guláš z vepřové plece s houskovým knedlíkem
Oběd 3
Boršč Salát z rýžových nudlí, sladkou chilli omáčkou a trhaným kachním masem.
Oběd OS4
Pštrosí vejce s bramborovou kaší a švestkovým kompotem
Oběd OS5
Segedínský guláš z vepřové plece s houskovým knedlíkem
Oběd OS6
Salát z rýžových nudlí, sladkou chilli omáčkou a trhaným kachním masem.
pondělí 07.04.2025
Oběd 1
Zeleninový vývar s masovými nočky. Boloňské špagety se sýrem.
Oběd 2
Zeleninový vývar s masovými nočky. Hovězí pečeně na slanině s dušenou rýží.
Oběd 3
Zeleninový vývar s masovými nočky. Šopský salát s olivami a balkánským sýrem a pečivem.
Oběd OS4
Boloňské špagety se sýrem.
Oběd OS5
Hovězí pečeně na slanině s dušenou rýží.
Oběd OS6
Šopský salát s olivami a balkánským sýrem a pečivem.
úterý 08.04.2025
Oběd 1
Gulášová Staročeské šunkofleky s kyselou okurkou
Oběd 2
Gulášová Steak Hawai-Kuřecí prsíčko s ananasem, gratinované sýrem, s kroketami
Oběd 3
Gulášová Těstovinový salát s uzeným lososem, polníčkem a rukolou
Oběd OS4
Staročeské šunkofleky s kyselou okurkou
Oběd OS5
Steak Hawai-Kuřecí prsíčko s ananasem, gratinované sýrem, s kroketami
Oběd OS6
Těstovinový salát s uzeným lososem, polníčkem a rukolou
středa 09.04.2025
Oběd 1
Hovězí vývar s masem, zeleninou a kapáním. Sečuánské vepřové nudličky ( karotka, ředkev, pórek hlávkové zelí) s kari rýží
Oběd 2
Hovězí vývar s masem, zeleninou a kapáním. Kuřecí stehno na kmíně s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Oběd 3
Hovězí vývar s masem, zeleninou a kapáním. Cesar salát z ledového salátu, s ančovičkovým dresinkem, slaninovými krutony a parmesanem
Oběd OS4
Sečuánské vepřové nudličky ( karotka, ředkev, pórek hlávkové zelí) s kari rýží
Oběd OS5
Kuřecí stehno na kmíně s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Oběd OS6
Cesar salát z ledového salátu, s ančovičkovým dresinkem, slaninovými krutony a parmesanem
čtvrtek 10.04.2025
Oběd 1
Franfurtská s párkem Přírodní mletý řízek s bramborovou kaší a mrkvovým salátem
Oběd 2
Franfurtská s párkem Vepřová pečeně po námořnicku (slanina, hrášek) s houskovým knedlíkem
Oběd 3
Franfurtská s párkem . Jarní zeleninový salát (ředkvičky, řeřicha, baby špenát) s marinovaným balkánským sýrem a cherry rajčátky
Oběd OS4
Přírodní mletý řízek s bramborovou kaší a mrkvovým salátem
Oběd OS5
Vepřová pečeně po námořnicku (slanina, hrášek) s houskovým knedlíkem
Oběd OS6
. Jarní zeleninový salát (ředkvičky, řeřicha, baby špenát) s marinovaným balkánským sýrem a chrry rajčátky
pátek 11.04.2025
Oběd 1
Kulajda s houbami Drůbeží rizoto s hráškem, sýrem a kyselou okurkou. (červené)
Oběd 2
Kulajda s houbami Marinovaný špalík z vepřového boku v kouřové bbq marinádě se šťouchaným bramborem
Oběd 3
Kulajda s houbami Twister s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a česnekovým dipem.
Oběd OS4
Drůbeží rizoto s hráškem, sýrem a kyselou okurkou. (červené)
Oběd OS5
Marinovaný špalík z vepřového boku v kouřové bbq marinádě se šťouchaným bramborem
Oběd OS6
Twister s kuřecím masem, čerstvou zeleninou a česnekovým dipem.
kiosk-firefox kiosk-chrome
iCanteen 2.21.02 | 2025-04-02 09:05:44 | © Z-WARE s.r.o. 2003-2024