kiosk-ff kiosk-chrome
Jídelníček na 03.06.2020 - Středa
Oběd 1
Drůbková s rýží Moravský vrabec, hlávkové zelí, bramborové knedlíky, čaj citrón - dobrá voda (1, 3, 9, 12)
Jídelníček na 04.06.2020 - Čtvrtek
Oběd 1
Hovězí vývar s bylinkovými noky Kuřecí stehno uzené, bramborová kaše m.m., zeleninový salát, čaj sirup . dobrá voda (1, 3, 7, 9, 12)
Jídelníček na 05.06.2020 - Pátek
Oběd 1
Dršťková Ovocné kynuté knedlíky, kakao, čaj citrón - dobrá voda (1, 3, 7, 9, 12)
Jídelníček na 08.06.2020 - Pondělí
Oběd 1
Hrstková Přírodní rybí filé, bramborová kaše m.m. s polníčkem, kompot, čaj citrón - dobrá voda (1, 4, 7, 9, 12)
Jídelníček na 09.06.2020 - Úterý
Oběd 1
Zeleninový vývar s těstovinami /pepitky/ Plněný paprikový lusk, houskové knedlíky, ovoce, čaj sirup - dobrá voda (1, 3, 7, 9, 12)
Jídelníček na 10.06.2020 - Středa
Oběd 1
Polévka s fazolových lusků na kyselo Bramborové noky s drůbežím mase,/ špenát, smetana, sýr /, dochucené mléko, čaj citrón - dorá voda (1, 3, 7, 9)
Jídelníček na 11.06.2020 - Čtvrtek
Oběd 1
Zeleninový vývar s vločkami Štěpánská hovězí pečeně, rýže, moučník, čaj sirup - dobrá voda (1, 3, 7, 9)
Jídelníček na 12.06.2020 - Pátek
Oběd 1
Hovězí vývar s masem a rýží Drůbeží roláda, bramborové knedlíky, špenát, čaj citrón - dobrá voda (1, 3, 9)
Jídelníček na 15.06.2020 - Pondělí
Oběd 1
Čočková Vepřové maso v mrkvi, / na kmíně /,vařené brambory, moučník, čaj sirup - dobrá voda (1, 7, 9)
Jídelníček na 16.06.2020 - Úterý
Oběd 1
Zeleninový vývar s těstovinami Mexický guláš, rýže, pudink s ovocem, čaj citrón - dobrá voda (1, 7, 9, 12)
Jídelníček na 17.06.2020 - Středa
Oběd 1
Špenátová Zapečené smetanové brambory s drůbežím masem, rajčatový salát, čaj sirup - dobrá voda (1, 3, 7, 9)
Jídelníček na 18.06.2020 - Čtvrtek
Oběd 1
Kuřecí vývar s krupicí a vejci Hovězí pečeně na slanině, špecle, čaj citrón - dobrá voda (1, 3, 9)
Jídelníček na 19.06.2020 - Pátek
Oběd 1
Zeleninová jemná Kuře na paprice, houskové knedlíky, mléko, čaj sirup - dobrá voda (1, 3, 7, 9)
iCanteen 2.16.12 | 2020-06-03 11:18:03 | © Z-WARE s.r.o. 2003-2019